Esence matky

Mámu má každý. Každý tu svou. Každá máma je jiná. Ušitá na míru pro potřeby duše dítěte, aby mohlo realizovat své záměry. Nic takového jako špatná máma neexistuje. Jsou pouze matky více či méně emočně přítomné.

Mámy toho mají hodně společného. Kromě věcí biologických a mentálních i ty duchovní. A na to bych se rád dnes zaměřil.

V každé bytosti je přítomna duše, se všemi svými zapleteními – rodinnými, rodovými chcete-li, tak i těmi karmickými. Se všemi příběhy, zraněními a reaktivními vrstvami z nich utvořenými. Říká se tomu ego. V každé bytosti je ale přítomen také Duch, Esence, Vědomé bytí s celým spektrem kvalit, jako jsou svoboda, láska, radost, vnitřní klid, vztah a síla.
V každé mámě je vždy přítomna také Esence matky. Ta se ale mnohdy, přes reaktivní vrstvy duše nedostala na povrch, a tak se s ní většina z nás setkala pouze zřídka. Někteří více, jiní méně a někteří také vůbec.

Pokud bychom nechali esenci matky působit směrem k dítěti a měli slovy vyjádřit její vyzařování, uslyšeli bychom asi toto: “Já jsem tvoje máma a ty jsi moje dítě a nic ostatního není důležité. A jestli chceš, tak vždy můžeš přijít ke mně a já tě vždy ráda obejmu.“

A synům by pak navíc řekla:“ A toto je tvůj otec, je to ten nejlepší táta pro tebe. A je skvělé, že máš penis stejně jako on. To, co je mezi mnou a tvým tátou nám ponech, to je naše. O to se ty nestarej. Ty tady můžeš být „jen“ dítětem. Roste z tebe krásný, silný, zdravý a bohatý muž. Tvé místo je u mužů.“

A dcerám by řekla: „Jsi krásná jako anděl dcero moje. Krásná jako tvůj táta. On ti ukáže svět mužů, ale tvé místo je tady u nás. U žen tvého rodu. Vždycky tady budu pro tebe.“

Pokud jste tuto energii v dětství dostali, je to pro Vás přirozené. Ani nevíte, co máte a můžete to s lehkostí předávat dál, aniž byste nad tím museli přemýšlet. Pokud jste to nedostali a toužíte to cítit, je to cesta na řadu let práce na sobě. Předat to ale můžete, i když jste to nedostali. Vzít si to totiž můžete jinde. Emočně třeba na konstelacích. A na mentální úrovni třeba v tomto článku.

Pokud toužíte po míru v duši svého dítěte, neváhejte a při každé vhodné příležitosti mu to prostě řekněte, jak nejlépe umíte. A říkejte mu to tak dlouho, dokud v jeho očích neuvidíte, že tomu uvěřilo.

Jste tím, čím si myslíte, že jste.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.